Kontakt

Lurer du på noe?

Benytt dette kontaktskjemaet for spørsmål relatert til vår:

1. Podkast Ånd og Vitenskap eller vår
2. Spirituelle medlemsportal ÅV / The Community.

Har du et åndelige, spirituelt temaforslag/spørsmål du ønsker vi skal belyse/svare på i vår podkast? Send det til oss, men sjekk først vår alfabetiske temaliste ettersom vi kanskje allerede ha belyst/svart på det: Temaliste.

Alle tilsendt forslag og spørsmål blir lest.

Dersom ditt temaforslag/spørsmål er noe flere lyttere har etterspurt vil vi belyse/svare på det så sant vi har innsikt/kunnskap/erfaring om det man spør om.

Vi benytter aldri fullt navn når vi referer til innsendte forslag/spørsmål i podkasten. Kun fornavn. Om du heller ikke ønsker at ditt fornavn skal benyttes vennligst informer oss om dette i din henvendelse.

*Vennligst les avsnittet «vennligst merk» nederst  på siden før du benytter deg av kontaktskjema.

 

Ta kontakt

For podkast lyttere: Før man sender inn forslag til tema/spørsmål vennligst sjekk vår alfabetiske oversikt over tema/spørsmål som allerede er belyst/besvart her: Temalisten.

Det er godt mulig du finner svar på det du lurer på der.

Vennligst merk

  • Vi kan dessverre ikke svare på private, personlige spørsmål i podkasten, men dersom det er et generelt spørsmål fra et spirituelt tema som gagner mange lyttere tar vi det med.
  • Ofte får vi tilsendt spørsmål (eller forslag til tema) fra lyttere som spør om ting vi allerede har svart på i en eller flere episoder. Vennligst sjekk vår alfabetisk oversikt med tema/spørsmål som allerede er belyst/besvart før du sender inn ditt forslag/spørsmål. Oversikten finner du her.
  • Fra tid til annen er det personer som sender inn spørsmål og forslag til podkast tema under falskt navn og falsk epost adresse. Disse blir slettet og ikke tatt med i vurderingen for vår podkast.
  • Til informasjon vil vi aldri oppgi en persons fulle navn når vi leser opp spørsmål i vår podkast fra lytterne. Kun fornavn. Om man spesifikt ber om at heller ikke fornavn skal nevnes gjør vi selvsagt heller ikke det.

@ ånd og vitenskap

All rights reserved

Uviklet av NLB MEDIA AS

Personvern

Kontakt

Følg oss på sosiale medier