Kontakt

Lurer du på noe?

Benytt dette kontaktskjemaet for spørsmål relatert til vår:

1. Podkast Ånd og Vitenskap eller
2. Spirituelle medlemsportal ÅV / The Community.

Har du forslag til et åndelige, spirituelt tema du ønsker vi skal belyse i vår podkast? Eller kanskje du ønsker svar på et spirituelt spørsmål? Send det inn til oss.

Vi samler inn alle forslag og spørsmål. Dersom temaet du foreslår er et tema mange andre også etterspør vil vi lage en egen episode om det med forbehold om at vi har noe å bidra med angående temaet.

Vi har også Spørsmål & Svar episoder hvor vi svarer på innsendte spørsmål fra lytterne så sant vi har innsikt/kunnskap om det man spør om.

*Vennligst les avsnittet «vennligst merk» nederst  på siden før du benytter deg av kontaktskjema.

 

Ta kontakt

Vennligst merk

  • Vi kan dessverre ikke svare på private, personlige spørsmål i podkasten, men dersom det er et generelt spørsmål fra et spirituelt tema som gagner mange lyttere tar vi det med.
  • Ofte får vi tilsendt spørsmål (eller forslag til tema) fra lyttere som spør om ting vi allerede har svart på i en eller flere episoder. Vennligst sjekk vår alfabetisk oversikt med tema/spørsmål som allerede er belyst/besvart før du sender inn ditt forslag/spørsmål. Oversikten finner du her.
  • Fra tid til annen er det personer som sender inn spørsmål og forslag til podkast tema under falskt navn og falsk epost adresse. Disse blir slettet og ikke tatt med i vurderingen for vår podkast.
  • Til informasjon vil vi aldri oppgi en persons fulle navn når vi leser opp spørsmål i vår podkast fra lytterne. Kun fornavn. Om man spesifikt ber om at heller ikke fornavn skal nevnes gjør vi selvsagt heller ikke det.

@ ånd og vitenskap

All rights reserved

Uviklet av NLB MEDIA AS

Personvern

Kontakt

Følg oss på sosiale medier

@ ånd og vitenskap

All rights reserved

Uviklet av NLB MEDIA AS

Personvern

Kontakt

Følg oss på sosiale medier